Tennisles in hal 2020-2021

Onze trainer Evelyne Dullens, heeft ook de komende winter de mogelijkheid om voor onze leden trainingen te  verzorgen in de tennishal in Sittard.  Zij heeft hiervoor de beschikking voor banen op zaterdagochtend tussen 10.00-12.00 uur. Mochten er meer inschrijvingen zijn, heeft zij evt. nog de mogelijkheid om het tijdstip 12.00-13.00 uur toe te voegen. Dit hangt mede af van het aantal inschrijvingen. De lessen starten in oktober.

Aantal lesweken: 20 weken les en 4x vrij spelen (okt. t/m maart) 

Locatie: Carperion Sittard 
Kosten bij groep van 4 op 1 baan, 20 x 1 uur les : € 362,50  

Voor jeugdleden die willen lessen, wordt door Panta Rhei zoals gebruikelijk,  een subsidie verstrekt van € 80,- p.p. op het totale bedrag van de leskosten.

Leden die aan de wintertraining willen deelnemen, kunnen zich met naam, adres, tel.nummer, mailadres en speelsterkte of tenniservaring opgeven bij  Evelyne Dullens : info@evelynedullens.nl.  

Einddatum van inschrijving voor de lessen  is 10 september. Evelyne zal met degenen die zich aanmelden contact opnemen om de indeling /tijdstip/lesweken en vakanties verder af te stemmen. 

Voor evt. vragen kunnen jullie altijd contact opnemen met Yolande Teney namens de Technische commissie via mail: yteney@home.nl of rechtstreeks met Evelyne Dullens : info@evelynedullens.nl.