Toelichting inschrijfformulier

Aanbod en beschikbaarheid:
Evelyne is voor Panta Rhei beschikbaar op de dinsdag van 18.00-22.00 uur en tevens woensdag en vrijdag ochtend tussen 10.00-12.00  De woensdag in de vroege middag is voor de jongste jeugd. Wanneer de trainingen op dinsdag, woensdag en vrijdag gevuld zijn, wordt de mogelijkheid overwogen om op zaterdag ochtend een korte cyclus van 10 trainingen aan te bieden.

Het aantal lessen van de zomertraining in 2021: 16 lessen van 1 uur.

Periode: streven is om te starten vanaf dinsdag 30 maart.

In schoolvakanties worden er geen reguliere lessen gegeven. Bij uitval van lessen door bijvoorbeeld slecht weer kan de vakantieperiode gebruikt worden om lessen in te halen, hierover wordt je tijdig geïnformeerd.

Kosten:
Volwassenen en jongeren
:

De kosten van de lessen zijn afhankelijk van de groepsgrootte.
In beginsel is de groepsgrootte min. 4 personen.

De kosten zijn:
Volwassenen en jeugd groot veld met 4 personen wordt  €210,00
Volwassenen en jeugd groot veld met 8 personen wordt € 105,00

Deze prijs is bij volledige groepen. Wanneer het aantal deelnemers anders is, wordt de prijs dan wel de tijdsduur van de les evenredig aangepast.

Kinderen:
Voor kinderen van 5 – 10 jaar, die op een miniveld (rood) of driekwartveld (oranje) spelen, werken we in groepen van minimaal 3 en maximaal 6 personen. Groepjes rood trainen 45 minuten en oranje een uur.

Kosten:
Rood: 16 x 0,75 uur groep 3-4-5 personen:  € 175,00 p.p.
Oranje: 16 x 1 uur groep 3-4 personen € 200,00 / groep 5-6 personen. € 155,00

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen, niveau en beleving wordt een passende indeling gemaakt. Je kunt een voorkeur aangeven over groepsgrootte op het inschrijfformulier, een garantie is dit echter niet.

Voor de lessen van de kinderen zullen we de ouders toestemming vragen om de kinderen/ouders op te nemen in een appgroep, die de tennistrainer beheert, zodat lesuitval, inhaallessen, ziekte van kind of trainer goed met elkaar gecommuniceerd kunnen worden.

(zie lesreglement).

Voor de betaling van het lesgeld ontvangen jullie een instructie van Evelyne na het completeren van de groepssamenstellingen.

Middels deze aanmelding ga je akkoord met het lesreglement en verplicht jij jezelf tot het voldoen van het lesgeld van de betreffende inschrijving.       

Voor evt. vragen kunnen jullie altijd contact opnemen met de trainer Evelyne Dullens: info@Evelynedullens.nl of Yolande Teney namens de Technische Commissie via mail:  yteney@home.nl