Toelichting inschrijfformulier

Wij willen jullie hierbij het inschrijfformulier voor de zomerlessen 2020 toesturen. De lessen zullen worden gegeven door onze tennistrainer Evelyne Dullens. Je kunt je vanaf nu inschrijven voor de zomer. Doe dit uiterlijk voor 1 februari 2020 middels dit formulier. Als je je vóór 1 februari inschrijft kom je in aanmerking voor een vroegboekkorting van de tennislessen van 20% . Tevens heb je als je je nu inschrijft, de grootste kans om geplaatst te worden. Later inschrijven is ook mogelijk, alleen als er dan nog plekken vrij zijn.

Aanbod en beschikbaarheid:
Evelyne is voor Panta Rhei beschikbaar op de dinsdag van 16.00-22.00 uur. De woensdag in de vroege middag voor de jongste jeugd en tevens woensdag en vrijdag ochtend tussen 10.00-12.00 uur. Wanneer de trainingen op dinsdag, woensdag en vrijdag gevuld zijn, wordt de mogelijkheid overwogen om op zaterdag ochtend een korte cyclus van 12 trainingen aan te bieden.

Het aantal lessen van de zomertraining in 2020: 16 lessen van 1 uur.
Periode: streven is om te starten vanaf dinsdag 31 maart.
In schoolvakanties wordt er geen les gegeven.

Kosten:
Volwassenen en jongeren
:
De kosten van de lessen zijn afhankelijk van:
De groepsgrootte (in beginsel is de groepsgrootte min. 4 personen).
Volwassenen en jeugd groot veld met 4 personen wordt  €200,00 (met vroegboekkorting €160,00).
Volwassenen en jeugd groot veld met 8 personen wordt € 100,00 (met vroegboekkorting €80,00).
Deze prijs is bij volledige groepen. Wanneer het aantal deelnemers anders is, wordt de prijs dan wel de tijdsduur van de les evenredig aangepast.

Kinderen:
Voor kinderen van 5 – 10 jaar, die miniveld en driekwartveld (rood-oranje) spelen, zijn de kosten bij 8 deelnemers € 75,- (met vroegboekkorting € 60,-). Deze lessen duren 45 minuten. De eerste 2 lessen zijn voor nieuwe jeugd proeflessen. Dat betekent dat je na de tweede les aangeeft of je wel of niet doorgaat met de lessen.
Lessen in andere groepsgrootte kunnen in overleg met de tennistrainer plaatsvinden en zullen indien mogelijk worden ingepland.

Voor de lessen van de kinderen zullen we de ouders toestemming vragen om de kinderen/ouders op te nemen in een appgroep, die de tennistrainer beheert, zodat lesuitval, inhaallessen, ziekte van kind of trainer goed met elkaar gecommuniceerd kunnen worden (zie bijgaand lesreglement).

Voor zowel volwassenen als kinderen geldt dat de trainer afhankelijk van het aanmeldingen zal proberen passende groepen samen te stellen.
Voor de betaling van het lesgeld ontvangen jullie een instructie van Evelyne na het completeren van de groepssamenstellingen.

Middels deze aanmelding en het akkoord gaan met het lesreglement verplicht jij jezelf tot het voldoen van het lesgeld van de betreffende inschrijving.
      
Voor evt.  vragen kunnen jullie altijd contact opnemen met de trainer Evelyne Dullens: info@Evelynedullens.nl of Yolande Teney namens de Technische Commissie via mail: yteney@home.nl