Jeugd

Jeugd commissie
De jeugdcommissie wordt geleid door Gerard Jonker, Heb je vragen; hij is te bereiken via de e-mail: jeugd@tcpantarhei.nl De jeugdcommissie houdt zich bezig met het organiseren van de diverse jeugdcompetitie soorten, trainingen, jeugd-opendag en alle overige activiteiten welke zijn terug te vinden op de activiteiten kalender. Wil je als ouder meehelpen, iets doen of organiseren, mail even met Gerard, alle hulp is welkom.

Jeugdtennis
De KNLTB heeft jaren geleden het jeugdtennis over een andere boeg gegooid. Vroeger begonnen de kinderen met tennis meteen met gele harde ballen. De KNLTB heeft dit ingezien en aangepast.
Zo zijn er nu verschillende soorten spelvormen en ballen waardoor kinderen al op vroege leeftijd een balletjes kunnen overslaan. Blauwe, rode, oranje en gele ballen, voor iedere leeftijdscategorie een ander soort bal. De ballen zijn verschillend qua grote en stuitkracht.

De trainer zal hier de nodige aandacht aan schenken.

Via onderstaande link kun je hierover alle actuele informatie terug vinden http://tenniskids.nl/over-tenniskids/blauw-rood-oranje-en-groen

Georganiseerde speeldagen/wedstrijdjes
Met deze verschillende soorten ballen en spelvormen worden er ook verschillende speeldagen georganiseerd bij allemaal verschillende tennisverenigingen hier in de buurt. De laatste actuele informatie vind je terug op:
http://www.tenniskids.nl/over-tenniskids/wedstrijdaanbod/world-tour-en-groene-competitie/
Voor de rode competitie, kun je alleen meedoen, voor de oranje competitie moet je als vereniging met minimaal 2 kinderen zijn.
De groene competitie kun je je alleen inschrijven als team met minimaal 4 spelers. De kinderen kunnen hieraan meedoen nadat ze zich hebben ingeschreven via jeugd@tcpantarhei.nl