Instructie Bardiensten

Als vereniging hebben we een kantine in eigen beheer. Dat betekent dat de volledige bemensing van de kantine plaatsvindt door de eigen seniorleden. Als je senior bent (18 jaar of ouder) verwachten we ook van jou dat je 2x per seizoen een bardienst verricht.

Instructie bardienst plannen:

 • Klik in de menubalk op ‘mjjn Pantarhei’
 • Klik op bardienst plannen
 • Log in via het inlogscherm van ALLUnited.
  – Gebruikersnaam is je emailadres (welk bekend is bij Panta Rhei)
  – Wachtwoord zelfde als van de bardienstplanner. Vergeten? Klik op “nieuw wachtwoord       aanvragen“  en via de mail krijg je een nieuw wachtwoord.
  – Klik op inloggen 
 • Je komt nu in het menu voor het plannen bardienst.
  – Klik op bardiensten
 • Zoek een geschikte datum en tijdstip en druk op “inschrijven”
 • Bij controle scherm, druk nogmaals op “inschrijven”en de inschrijving is voltooid.

Bij het vinden van geen geschikte datum neem contact op met Jo Meuffels,  jomeuffels@kpnmail.nl, voor het vervullen van je bardienst. Als je je niet aanmeldt, zullen we je inplannen op twee vrije plaatsen. Heb je problemen met inloggen bij Allunited neem dan contact op met Twan Könings,  twan.konings@home.nl.

Wil je écht geen bardiensten verrichten, dan kan dat. Geef dát dan aan bij de penningmeester, via penningmeester@tcpantarhei.nl. Weet dat je dan een kantinebijdrage van €45,- euro verschuldigd bent aan de vereniging voor dat jaar. Dat geld wordt overigens gebruikt als vrijwilligersvergoeding voor die leden die bereid zijn om door het verrichten van extra diensten de gaten in de bezetting op te vangen. Kun je door overmacht (vnl. medische redenen) dit jaar geen kantinediensten verrichten, dan kun je ontheffing aanvragen bij het bestuur (voorzitter@tcpantarhei.nl). Het bestuur beslist of het ontheffingsverzoek wordt geaccepteerd. Daar is geen beroep tegen mogelijk.