Competitie

Panta Rhei neemt met een groot aantal teams deel aan diverse competities:

– in het voorjaar (april t/m juni)met een groot aantal teams (senioren en junioren) aan de diverse vormen van competities; op dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Zelfs de allerkleinsten doen mee in de vorm van mini-tennis of wel kidstennis.
– in het najaar (sept/okt) met een aantal teams (senioren en junioren) aan de districtscompetitie (vrijdag, zaterdag en zondag).
– in de winter indoor met een aantal senioren en jeugd teams aan de Wil van Zorge wintercompetitie, een regionaal initiatief in de regio Sittard. Heeft U vragen over de competitie bij Panta Rhei of zoekt u contact met de Competitieleider (jeud & senioren) met betrekking tot specifieke wedstrijden: neem dan contact op met de Technische Commissie (gegevens zie de rubriek ‘Vereniging/Contact)

Competitie KNLTB: standen en uitslagen
Voor uitslagen en standen van de landelijke en districtscompetities waaraan tc Panta Rhei deelneemt kunt u terecht op de site, klik KNLTB Uitslagen & standen.
Zoek de juiste competitievorm en regio (Zuid), kies voor vereniging en geef de naam van de vereniging in – dit is TC Panta Rhei, klik dan op zoek…vervolgens zoekt u het juiste team en onderaan de poule op uitslagen. Vervolgens ziet u het wedstrijdschema en eventuele uitslagen.

Wil van Zorge Wintercompetitie
Deze winter zullen we weer met een aantal teams gaan deelnemen aan deze competitie, de inschrijvingen moeten nog gebeuren.
Meer info (poule-indelingen, uitslagen, standen) op de site van de Wil van Zorge Stichting: www.wilvanzorgetennis.nl