Grand Opening Padel Power Club

gopen

Zaterdag 24 september 2022 om 14.30 uur.

Reserveer deze datum voor de grote opening van de vier gloednieuwe banen van Padel Power Club en het geheel vernieuwde racketsportpark van Panta Rhei in Limbricht. Met een fantastisch programma lanceren we deze dag het nieuw aangebroken tijdperk van ons racketsportpark.

Voor de leden van TC Panta Rhei, de popelende wachtende tennissers en padellers, de voorbijgangers, de wandelaars en de kenners was het al lang duidelijk: er staat wat te gebeuren op het racketsportpark in Limbricht naast het beroemde kasteel. Draglines die het gravel en de grond onder de tennisbanen verwijderden. Nieuw aangelegde allweather tennisbanen, vers gestort beton voor de nieuwe padelbanen, nieuwe materialen zoals glazen wanden voor de padelbanen, terrassen en inrichting van het clubhuis. In drie maanden heeft er een metamorfose plaatsgevonden en is ons racketsportpark nu klaar voor een grootse opening waarmee we een nieuw tijdperk willen inluiden.

Omdat het nieuwe racketsportpark ook buiten Limbricht niet onopgemerkt is gebleven hebben we een aantal interessante gasten bereid gevonden de opening te komen opluisteren en bieden we een aansprekend programma aan. We hebben ruim plaats voor 300 leden, genodigden, sponsoren, sympathisanten en alle geïnteresseerden en / of mogelijk nieuwe leden, dus schroom niet en kom ons nieuwe racketsportpark aanschouwen en geniet van de activiteiten. Bram Aarts van Padel Power Club zal het programma leiden en misschien zal hij Perr Schuurs als een van onze gasten interviewen, maar dat is nog afhankelijk van het Voetbal Interland Programma door zijn recente transfer naar Torino.

Programma zaterdag 24 september:
Vanaf 14.30 uur: Ontvangst genodigden en inloop sympathisanten en alle geïnteresseerden
15.00 uur: Opening door Wethouder (Sport) Andries Houtakkers en Voorzitter Panta Rhei Henk Wetzels
15.15 uur: Interview met Michaella Kraijcek en Steffie Weterings de nummers 1 & 2 van Nederlandse Padel-top
15:25 uur: Interview met Peter Slangen Padel onze Power Club Academy Coach

Vanaf 15:30 tot 21:00 uur: Aanvang Demonstratie Padel Michaella Kraijcek en Steffie Weterings op het Centre Court. Leden en sponsoren mogen de beide top padelspeelsters uitdagen op de baan. Aansluitend een gezellig samen zijn op onze vernieuwde terrassen en clubhuis opgeluisterd door een DJ.

Onze vernieuwde websites zijn gelanceerd en de inschrijving voor nieuwe leden is geopend via:
www.padelpowerclub.nl/tcprppc  en Padel Power Club Limbricht – Let’s Padel

Tot zaterdag 24 september in het racketsportpark Panta Rhei, Allee 7 (naast kasteel) Limbricht!