Groei ambitie

Op maandag 10 juli heeft Padel Power Club tijdens een bijzondere algemene ledenvergadering van TC Panta Rhei haar plannen en ambities voor een mogelijke uitbreiding op het racketsportpark gepresenteerd en uitgelegd. Bestuur en Padel Power Club denken dat deze uitbreiding noodzakelijk is om de leden de beste service te kunnen bieden en om nieuwe leden te kunnen verwelkomen.
Kort samengevat betekent dit dat er zes nieuwe padelbanen bijkomen. Waaronder een single baan, om tegemoet te komen aan de vraag van individuele spelers om hun vaardigheden te verbeteren. Bestuur en Padel Power Club willen drie van deze banen over te kappen. Zodat je het hele jaar door kunt spelen, ongeacht het weer.
Doel van bestuur en Padel Power Club is om de leden de beste ervaring te bieden. Zij kunnen niet wachten om in juli 2023 te beginnen met de bouw van deze nieuwe padelfaciliteiten.
Uiteraard zal de uitvoerbaarheid van deze plannen nu eerst verder worden getoetst. En vervolgens is het aan de leden om hier mee in te stemmen. Maar voor potentieel nieuwe leden blijft gelden: schrijf je in op onze wachtlijst!