De trainer:
Het werkveld van de tennistrainer bestaat hoofdzakelijk uit training geven aan recreanten en wedstrijdspelers. De trainer komt dan ook met veel mensen binnen de vereniging in aanraking, van jong tot oud en van niveau 9 tot topniveau. Dit vereist nogal wat competenties om aan deze vaak verschillende leden van de vereniging de tennissport goed aan te leren en hen te binden.

Binnen TC Panta Rhei hebben we de volgende trainers die ieder seizoen voor jullie klaar staan:

Trainers TC Panta Rhei

Wij dragen zorg voor een vereniging waar jij zorgeloos kunt tennissen!

Marc Vereecken

Ik ben Marc Vereecken en al ruim 35 jaar als trainer actief. Als speler is mijn hoogste speelsterkte 3 geweest in Nederland en in Belgie B-4/6. Als jonge trainer ben ik bij Panta Rhei begonnen in 1986. In 1989 ben ik trainer geworden bij TV ubach over Worms waar ik 10 jaar de trainingen heb verzorgd. Na 2 jaar SLTC ben ik terug naar Panta Rhei gekomen. Nu al meer dan 15 jaar trainer van deze fijne club met ondertussen een geweldige accommodatie en zeer vriendelijke leden. Door mijn nieuwe job in 2019 kan ik maar weinig tijd maken voor trainingen. De juiste dagen dat ik training kan geven weet ik zelf nog niet. Gelukkig heb ik 2 dochters die ook trainster zijn en mij nu en dan eens vervangen. Maar zij hebben zelf veel training want Laura is trainster in Maaseik en Justine in Opglabbeek, in combinatie met hun studies is het een heel geregel. Tennis is altijd belangrijk geweest voor mijn gezin en daarom dat ik ook iedereen stimuleer om het spelletje zo goed mogelijk te beheersen. De passie om andere mensen beter te maken en zo ook meer spelvreugde te bezorgen is ons doel. Graag zien wij jullie op een van de volgende trainingen. Tot in de zomer. Sportieve groeten, Marc Vereecken

Frank Vermeulen

Mijn naam ik Frank Vermeulen. Ik woon in Landgraaf en ben 47 jaar. Ik speel al sinds mijn 8e levensjaar met veel plezier tennis. Mijn eerste tenniservaring heb ik bij TV Klimmen mogen opdoen.

Sindsdien is tennis voor mij altijd mijn grote passie geweest. Nadat ik bij diverse verenigingen in de Oostelijke Mijnstreek heb gespeeld, heb ik ook een aantal jaren les gegeven aan junioren en senioren en samen met jeugdcommissies diverse activiteiten mogen organiseren zoals tenniskampen en andere leuke dingen.

Nadat ik 17 jaar geleden vader ben geworden van mijn dochter Myrthe, heb ik mijn tennisrackets tijdelijk opgeborgen omdat ik niet meer genoeg tijd had om werk, gezin en sport op een prettige manier te combineren. Maar sinds een aantal jaren kan ik het toch niet laten om weer een balletje te slaan en me als vrijwilliger actief met de jeugd bezig te houden. Ook ben ik de afgelopen jaren actief betrokken geweest bij het organiseren van de Kids World Tour in Schinnen e.o. Ik ben een gedreven mens welke van een grapje houd. Tennis is leuk en geeft voldoening. Mensen stimuleren en zien groeien als tennisser is voor mij belangrijk, maar het belangrijkste is dat je met veel plezier (!) jezelf uitdaagt om het beste uit jezelf te halen op elk (tennis)gebied. 

Laura Vereecken

Tennis is mijn passie al van kleins af aan. Mijn hoogste ranking ooit was speelsterkte 3. Als trainer ben ik al verschillende jaren actief zowel voor de jeugd als voor de volwassenen bij verscheidene tennisclubs. Hopelijk zie ik jullie in de trainingen en kan ik mijn passie met jullie delen!