Meer informatie over tennis? Lees de meestgestelde vragen hier

In principe kan iedereen die dat wil competitie spelen, alleen is het aantal plekken daarvoor beperkt. Neem contact op met onze technische commissie voor meer informatie. 

Als de aanmelding van het lid én de aanlevering van de pasfoto goed is verlopen, kunt u de KNLTB-pas binnen 1 tot uiterlijk 2 weken verwachten. Als het langer duurt, is er meestal iets niet goed gegaan bij de aanlevering. Neem dan contact op met de ledenadministrateur van je vereniging.

Als je lid wil worden van een tennisvereniging, dan moet je dit lidmaatschap rechtstreeks afsluiten bij de vereniging zelf. Het is dus niet mogelijk om direct lid te worden van de KNLTB.

De speelsterktes worden bepaald op basis van de eindejaarsrating die voortkomt uit het gemiddelde van de behaalde resultaten gedurende het seizoen, eventueel gecorrigeerd met een acceleratiewaarde, dempingswaarde of inactiviteitswaarde. Na deze bepaling van de speelsterktes heeft iedere speler een nieuwe speelsterkte die een jaar hetzelfde blijft. De actuele rating van de speler wijzigt in principe na iedere wedstrijd. Met het stroomschema voor het enkel- en dubbelspel kan je zelf per wedstrijd bepalen wat voor partijresultaat je krijgt en of je actuele rating wijzigt.

De stroomschema's worden onderaan deze pagina als download aangeboden. Tevens vind je hier ook de veelgestelde vragen met meer informatie over het Dynamisch Speelsterkte Systeem. De speelsterktes voor 2019 zijn voor ieder KNLTB-lid zichtbaar in het spelersprofiel op MijnKNLTB.nl. Tevens heeft ieder KNLTB-lid een e-mail ontvangen met alle informatie over de speelsterktebepaling en een uitleg waar ze hun nieuwe speelsterkte voor 2019 kunnen vinden. De speelsterktes voor 2019 zijn vanaf 1 januari zichtbaar in de KNLTB ClubApp.

Meer informatie over ons? Lees deze veelgestelde vragen.

Het is belangrijk altijd je nieuwe gegevens direct door te geven aan onze ledenadministratie. Als door wijzigen van je bankrekening onze automatische incasso niet lukt, krijg je niet op tijd een spelerspasje en kun je dus niet je baan reserveren of aan de competitie deelnemen. Ook sturen we af en toe belangrijke informatie naar je mail, over vergaderingen, evenementen of ander belangrijke zaken. Het zou jammer zijn als je dat mist. Geef daarom altijd wijzigingen in je gegevens direct door aan onze ledenadministratie: ledenadministratie@tcpantarhei.nl. Je kunt ze ook zelf aanpassen via "Mijn Panta Rhei"

Ja,we vinden het wel jammer natuurlijk als je opzegt. Maar goed, als je echt wil dan kun je een e-mail sturen naar de ledenadministratie (ledenadministratie@tcpantarhei.nl). Dit dien je wel vóór 1 december te doen. Omdat we een deel van je lidmaatschap moeten afdragen aan de KNLTB en onze begroting voor het komende jaar baseren op het aantal leden, moeten we hierin streng zijn.

Als je je contributie op tijd hebt betaald, kun je aan het begin van het zomerseizoen (eind maart/begin april) je spelerspas afhalen bij de bar in het clubhuis. Met de spelerspas kun je een baan reserveren. Tevens kun je met de pas aantonen dat je lid bent van TC Panta Rhei, als bevoegde medewerkers (gastheer, groundsman, bestuursleden) je daarom vragen. Je pas is tevens bewijs van inschrijving bij de KNLTB en geeft je de mogelijkheid aan alle door de KNLTB goedgekeurde toernooien en competities deel te nemen.

Dat kan alleen als je op het park bent. In de hal hangt een beeldscherm met daarbij een lezer voor je ledenpas. Als jij en je tennispartner(s) de pas door de lezer halen kun je een baan reserveren. Het systeem geeft automatisch aan welke banen vrij zijn, of wanneer banen vrij komen. Nadat je gespeeld hebt en voor een volgend koppel de baan moet verlaten, kun je opnieuw een baan reserveren. Let op: op sommige dagen is reserveren niet mogelijk, bijvoorbeeld tijdens competitie of toernooien, of op de husselavond. Vraag dan aan de competitie- of wedstrijdleiding wanneer er eventueel banen vrijkomen.

Ja, honden zijn toegestaan, mits aangelijnd. Je dient eventuele uitwerpselen van je hond direct te verwijderen.

Het is vervelend als je een klacht hebt. Het bestuur zal er dan alles aan doen je klacht op de juiste manier te behandelen. Je kunt je klacht mailen naar ons secretariaat: secretariaat@tcpantarhei.nl. Probeer wel de klacht zo helder mogelijk te omschrijven en vermeld altijd je telefoonnummer, zodat we je goed kunnen bereiken.

Ja, Panta Rhei heeft een grote parkeerplaats, die we evenwel moeten delen met andere sportverenigingen in de omgeving. Parkeren is gratis. Let er wel op dat je waardevolle spullen niet in je auto achterlaat.

Op deze pagina vul je je eigen e-mail adres in en kiest vervolgens voor de optie "nieuw wachtwoord aanvragen". Je ontvangt een mail met een tijdelijk wachtwoord. Pas dit aan en je krijgt toegang tot je eigen pagina. Hier heb je inzicht in je facturen, persoonlijke gegevens en reserveer je je bardienst

Klik hier voor de handleiding voor het aanmaken van een account. 

De meer dan 250 leden willen elk op zijn/haar eigen manier veel tennisplezier beleven bij onze club. Door samen af te spreken een potje tennis te spelen maar veelal ook door deel te nemen aan de diverse activiteiten, de goede tennislessen of (met misschien wat meer ambitie of gewoon voor de gezelligheid) deelnemen aan een van de diverse competities.  

De vereniging kan dit allemaal alleen faciliteren door, naast de noodzakelijke financiële middelen, de enthousiaste inzet van een aantal leden die als vrijwilligers een aantal zaken op zich nemen. Zo zijn er een paar vrijwilligers die met veel enthousiasme en opoffering van tijd samen het bestuur vormen. Een aantal vrijwilligers vormen samen commissies die de diverse activiteiten of andere zaken regelen. Andere vrijwilligers dragen een steen(tje) bij door te helpen bij diverse activiteiten, het organiseren van de competities, trainingen etc.  De kantine is geopend op met name de ‘populaire’ dagen/tijdstippen. Dit is alleen mogelijk doordat een groot aantal leden op vrijwillige basis een tweetal bardiensten draaien zodat de aanwezige leden en bezoekers kunnen genieten van ‘een natje en een droogje’.  

Maar ook onze vereniging heeft te weinig vrijwilligers en kan daarom niet meer organiseren dan nu mogelijk is. Nieuwe vrijwilligers en zeker ook nieuwe leden zijn meer dan welkom. Voor informatie kunt U contact opnemen met het bestuur: secretariaat@tcpantarhei.nl