De meer dan 250 leden willen elk op zijn/haar eigen manier veel tennisplezier beleven bij onze club. Door samen af te spreken een potje tennis te spelen maar veelal ook door deel te nemen aan de diverse activiteiten, de goede tennislessen of (met misschien wat meer ambitie of gewoon voor de gezelligheid) deelnemen aan een van de diverse competities.  

De vereniging kan dit allemaal alleen faciliteren door, naast de noodzakelijke financiële middelen, de enthousiaste inzet van een aantal leden die als vrijwilligers een aantal zaken op zich nemen. Zo zijn er een paar vrijwilligers die met veel enthousiasme en opoffering van tijd samen het bestuur vormen. Een aantal vrijwilligers vormen samen commissies die de diverse activiteiten of andere zaken regelen. Andere vrijwilligers dragen een steen(tje) bij door te helpen bij diverse activiteiten, het organiseren van de competities, trainingen etc.  De kantine is geopend op met name de ‘populaire’ dagen/tijdstippen. Dit is alleen mogelijk doordat een groot aantal leden op vrijwillige basis een tweetal bardiensten draaien zodat de aanwezige leden en bezoekers kunnen genieten van ‘een natje en een droogje’.  

Maar ook onze vereniging heeft te weinig vrijwilligers en kan daarom niet meer organiseren dan nu mogelijk is. Nieuwe vrijwilligers en zeker ook nieuwe leden zijn meer dan welkom. Voor informatie kunt U contact opnemen met het bestuur: secretariaat@tcpantarhei.nl