Sponsoring

Een vereniging als TC Panta Rhei kan niet zonder sponsors. Panta Rhei organiseert jaarlijks veel activiteiten, die moeilijk zonder sponsors zijn te realiseren. TC Panta Rhei wil deze activiteiten graag in de toekomst blijven organiseren. Het bestuur vindt dat zij deze sociale en maatschappelijke verplichting heeft, zowel naar de jeugd alsook naar de senioren, toe. Voorts wil het bestuur van TC Panta Rhei een sociaal verenigingsleven bevorderen.

Bij TC Panta Rhei is een sponsorcommissie actief die zich primair bezighoudt met de uitvoering van het sponsorbeleid en daarnaast ook inhoud aan dat beleid probeert te geven. De sponsorcommissie valt onder verantwoordelijkheid van het bestuur.

TC Panta Rhei beschikt over een vaste huisleverancier voor het vervaardigen van de winddoeken en reclameborden welke voldoen aan de normen en eisen van de KNLTB. Heeft u bedrijf interesse als sponsor van TC Panta Rhei of heeft u vragen over het sponsorschap/kosten neem dan gerust contact op met de sponsorcommissie: Maurice Herings, penningmeester@tcpantarhei.nl

De sponsorcommissie zoekt actieve leden die de sponsorcommissie vorm willen geven en tijd beschikbaar willen maken voor het zoeken naar nieuwe sponsoren en het onderhouden van contacten met de sponsoren.

PDF: Sponsoring.pdf