Panta Rhei en Padel Power Club Limbricht tekenen samenwerkingsovereenkomst

samen

Afgelopen maandag 29 augustus hebben Panta Rhei en Padel Power Club Limbricht een overeenkomst getekend die de samenwerking regelt. Op de foto voorzitter Henk Wetzels en secretaris Wil Kok die tekenen namens het bestuur van Panta Rhei en Bram Aarts, Marc Habets en Randy Stofberg namens Padel Power Club. Tevens was Andries Houtakkers, wethouder met o.a .de portefeuille Sport in de gemeente Sittard-Geleen, aanwezig bij de ondertekening.

Hoe zat het ook al weer precies?

In juli heeft de gemeente Sittard-Geleen al ingestemd met de privatisering van Panta Rhei en is een gebruiksovereenkomst met de gemeente getekend door Panta Rhei. Deze privatisering heeft voor Panta Rhei de weg vrij gemaakt om met de investeerders van de Padel Power Club een samenwerkingsovereenkomst aan te gaan die in belangrijke mate de toekomstbestendigheid van onze vereniging waarborgt.

Alle werkzaamheden die thans buiten en binnen plaatsvinden, zoals de aanleg van de twee nieuwe all weather banen, de vier nieuwe padelbanen, het terras, de herinrichting van het clubgebouw en het park vinden plaats in opdracht van Padel Power Club. Daarvoor geeft Panta Rhei de exploitatie van de banen en het clubgebouw aan Padel Power Club. Hierover zijn de afspraken vastgelegd in de samenwerkingovereenkomst. Zo worden ook de nieuwe Padellers, net als de tennissers, lid van Panta Rhei en zijn er lidmaatschappen mogelijk die padellen en tennissen combineren. Vanaf nu is voor de tennissers voor het eerst het park ook open tijdens het winterseizoen.

Binnenkort gaan we jullie daarover verder informeren als ons vernieuwde “Racketpark Limbricht”, waar voortaan en getennist en gepadelled kan worden, geopend wordt. Een werkgroep van Panta Rhei leden heeft meer dan een jaar met het bestuur en Padel Power Club gewekt aan het vastleggen van deze afspraken. Nu buiten en binnen de werkzaamheden in volle gang zijn wilden we ook even stilstaan bij deze mijlpaal waar lange tijd door veel mensen van Panta Rhei en Padel Power Club achter de schermen aan is gewerkt.