Leden info

Reglementen

De Nederlandse wet geeft aan dat de gang van zaken binnen verenigingen is vastgelegd in de statuten en reglementen van de vereniging. De vraag wie er besluiten mag nemen binnen de vereniging wordt beantwoord in de statuten. In het Huishoudelijk Reglement worden niet-juridische zaken geregeld. Deze regels zijn van toepassing voor alle leden.

TC Panta Rhei respecteert de privacy van haar leden en/of bezoekers en zorgt ervoor dat jouw persoonsgegevens vertrouwelijk worden behandeld. In de privacyverklaring wordt uitgelegd welke gegevens worden verwerkt, wat er met jouw gegevens wordt gedaan en welke rechten je hebt.

PDF: Huishoudelijk Reglement, Augustus 2013

PDF: Statuten, September 2022

Tennis in Nederland

Tennis is de tweede sport van ons land. Meer dan een miljoen mensen staan regelmatig op de tennisbaan en bijna 570.000 daarvan zijn lid van een KNLTB-vereniging. Ook als je geen toptalent bent, kun je veel plezier beleven op de tennisbaan. Er zijn competities en toernooien voor alle speelniveaus en je bent nooit te oud om te starten.

De 260 leden van TC Panta Rhei willen elk op hun eigen manier veel tennisplezier beleven. Door samen af te spreken een potje tennis te tennissen maar veelal ook door deel te nemen aan de diverse activiteiten, de goede tennislessen of (met misschien wat meer ambitie of gewoon voor de gezelligheid) deelnemen aan een van de diverse competities.

Racketsport in Limbricht

Op het racketsportpark TCPantaRhei/PadelPowerClub kun je tennis en padel spelen. Tennis wordt al meer dan 50 jaar gespeeld bij TC Panta Rhei. De activiteit padel is geheel nieuw en sinds 2022 enigszins apart georganiseerd binnen de Padel Power Club met een eigen website en eigen initiatieven voor het padel spelen. Voor beide sporten ben je lid van de overkoepelende vereniging TC Panta Rhei en de KNLTB.

Vrijwilligers

Onze tennisclub kan dit allemaal alleen faciliteren door, naast de noodzakelijke financiële middelen, de enthousiaste inzet van een aantal leden die als vrijwilligers een aantal zaken op zich neemt. Zo zijn er vrijwilligers die met veel enthousiasme en opoffering van tijd samen het bestuur vormen. Andere vrijwilligers vormen samen commissies die de diverse activiteiten of andere zaken regelen. Andere vrijwilligers dragen een steen(tje) bij door te helpen bij diverse activiteiten, het organiseren van de competities, trainingen etc. Maar ook onze vereniging heeft te weinig vrijwilligers en kan daarom niet meer organiseren dan nu mogelijk is. Nieuwe vrijwilligers en zeker ook nieuwe leden zijn meer dan welkom. Voor informatie kun je contact opnemen met: secretariaat@padelpowerclub.nl