Lidmaatschap

Als je lid wordt van TC Panta Rhei kun je 52 weken per jaar onbeperkt tennissen op onze 2 allweather smashcourts en – als het weer het toelaat – op de 2 gravelbanen. Wij schrijven je dan in onze ledenadministratie in, waarmee je meteen lid van de KNLTB bent en ook kunt meedoen aan de tenniscompetities.

Overzicht TCPR lidmaatschapstarieven 2024

Combilid (Padel & Tennis): € 265
Tennislid: € 185
Jeugdlid: €140

Voor het competitielidmaatschap is €90 afgesproken.

Sponsorlidmaatschap

Ook zijn er mogelijkheden voor sponsorlidmaatschappen waarbij lidmaatschap onderdeel is van het sponsorpakket. Zie hiervoor de sponsorpagina op de website van de Padel Power Club b.v. (link naar https://padelpowerclub.nl/partnerships/)

Aanmelden TCPR lidmaatschap

Door het onderstaand formulier in te vullen, meld je je aan als lid van TC Panta Rhei om te gaan padellen en/of tennissen. Al je dat wilt, kun je ook meedoen aan competities onder auspiciën van de KNLTB.

Online inschrijfformulier openen (opent in nieuw venster)

Met het insturen van aanmeldformulier ga je akkoord met het huishoudelijk reglement van TC Panta Rhei en de machtiging voor automatische incasso. De incasso’s door TC Panta Rhei worden o.a. gebruikt voor contributie en competitie. De reguliere incasso’s voor contributie zullen plaatsvinden in april en juni, tenzij je later in het seizoen bent ingeschreven dan gebruikelijk. Mocht je vragen hebben over deze inschrijving, neem dan contact op met ons via ledenadministratie@tcpantarhei.nl

Beëindiging TCPR lidmaatschap

Het beëindigen van het lidmaatschap dient te geschieden vóór 1 november via ledenadministratie@tcpantarhei.nl Afmeldingen na 1 november verplichten automatisch tot betaling van de contributie van dat jaar.
Bij opzeggingen of aanmelding halverwege het jaar betaald men 7/12 deel van de jaarcontributie.