Tennis spelen

Meet & Play 

TC Panta Rhei beschikt over 2 allweather smashcourts en 2 gravelbanen, volwaardige tennisbanen waarop ook competitie kan worden gespeeld. Onze banen zijn openbaar; dat wil zeggen, iedereen kan bij ons terecht volgens het Meet & Play principe: je reserveert online met de AllUnited ClubApp een baan, rekent online af en kan vervolgens komen spelen.

De Meet & Play tarieven voor 2022 zijn:
1 uur gedurende daluren: €20
1 uur gedurende piekuren: €25
1,5 uur gedurende daluren: €25
1,5 uur gedurende piekuren: €36
Daluren zijn op werkdagen tussen 09:00 – 17:00 uur,
Piekuren zijn op werkdagen tussen 17:00 – 23.00 uur en alle tijdsloten in het weekend.

Naast dit ontmoet-wanneer-je-wilt-spelen model kun je ook lid worden, je kunt dan het hele jaar door, gedurende 52 weken, onbeperkt spelen op de allweather smashcourts. En – zolang het weer dat toelaat – ook op de 2 gravelbanen.

Husselen

Wil je op vaste tijden tennissen en andere leden leren kennen? Kom dan naar de husselochtenden of husselavonden! Husselen is voor alle leden vanaf 18 jaar, ongeacht speelsterkte, die het leuk vinden om te dubbelen of mixen. Vooral voor nieuwe leden is dit een leuke manier om kennis te maken met andere leden. Voorafgaande aan het spelen worden de tennispasjes op een tafel blind verdeeld en dat bepaalt de indeling van de wedstrijden. Halverwege wordt dit opnieuw gedaan. Je bent nergens toe verplicht en je kan meedoen wanneer het je uitkomt. Er zijn 2 banen gereserveerd en er wordt afwisselend gespeeld: beide op smashcourt of beide op gravel. Husselen werkt met Afspreken.nl   

Husselen kan op:
Maandagochtend van 10.00 – 11.30 uur
Vorm: Gemengd dubbel, 2 rondes à 45 minuten.
Aanmelden bij Jeanne Helgers: awhelgers-voets@home.nl 

Dinsdagochtend van 10.00 – 11.30 uur:
Vorm: Dames dubbel, 2 rondes à 45 minuten.
Aanmelden bij Truus Warlich: truuswarlich@hotmail.com

Dinsdagavond van 19.00 – 21.00 uur
Vorm: Heren dubbel, 2 rondes à 60 minuten.
Aanmelden bij Sjaak Aussems: saussems@ziggo.nl 

Donderdagochtend van 10.00 – 11.30 uur
Vorm: Gemengd dubbel, 2 rondes à 45 minuten.
Aanmelden bij Jeanne Helgers: awhelgers-voets@home.nl

Donderdagavond van 19.00 – 21.00 uur
Vorm: Dames dubbel, 2 rondes à 60 minuten.
Aanmelden bij Kitty Veldman: kitty@ouremail.nl

Competitie

Competitie spelen biedt jou als tennisspeler veel gezelligheid doordat je samen met een team de baan op gaat. Tevens ontwikkel je ook nog eens verder als tennisspeler vanwege de wedstrijdervaring die je opdoet. Wil je competitie spelen? Bepaal dan eerst aan welke competitie je mee wilt doen en neem dan contact op met Ernest Severijns, ernest.severens@gmail.com

Door de KNLTB worden 4 competities aangeboden:
Voorjaarscompetitie : 7 speeldagen in april en mei
Zomercompetitie : 7 woensdagavonden in mei en juni
Najaarscompetitie : 5 speeldagen, tussen half september en half oktober
Wintercompetitie : 7 speeldagen in november, december en januari
Voor meer informatie over de teams, uitslagen en standen kun je terecht op de website van de KNLTB

Jeugdcommissie

De jeugdcommissie wordt geleid door Maaike Hollands: maaikehollands@hotmail.com De jeugdcommissie houdt zich bezig met het organiseren van de diverse jeugdcompetitie soorten, trainingen, jeugd-open dag en alle overige activiteiten welke zijn terug te vinden op de activiteiten kalender. Wil je als ouder meehelpen, iets doen of organiseren, mail even met Maaike, alle hulp is welkom.

Jeugdtennis

De KNLTB heeft jaren geleden het jeugdtennis over een andere boeg gegooid. Vroeger begonnen de kinderen met tennis meteen met gele harde ballen. De KNLTB heeft dit ingezien en aangepast. Zo zijn er nu verschillende soorten spelvormen en ballen waardoor kinderen al op vroege leeftijd een balletjes kunnen overslaan. Blauwe, rode, oranje en gele ballen, voor iedere leeftijdscategorie een ander soort bal. De ballen zijn verschillend qua grote en stuitkracht. De trainer zal hier de nodige aandacht aan schenken. Via onderstaande link kun je hierover alle actuele informatie terug vinden: https://www.tennis.nl/alles-over-tennis/jeugd/tennis-iets-voor-mijn-kind 

Competitie

Voor de jongste kinderen is er de Tenniskids competitie. Deze competitie is voor kinderen tot en met 12 jaar. De nadruk in deze competitie ligt vooral op leuke wedstrijdjes spelen, plezier hebben en vriendjes maken. Zie voor meer info https://www.tennis.nl/alles-over-tennis/competitie/jeugd/tenniskids-competitie

Ben je in de leeftijd 11 tot en met 17 jaar? Dan kun je meedoen aan de KNLTB Junioren competitie! Zie voor meer info https://www.tennis.nl/alles-over-tennis/competitie/jeugd/junioren-competitie/  Aanmelden bij Maaike.

Lidmaatschap TC Panta Rhei

Naast het Meet & Play model, kun je ook lid worden van TC Panta Rhei en daarmee 52 weken per jaar onbeperkt tennissen op onze 2 allweather smashcourts. Als je bij ons lid wordt schrijven wij je in onze ledenadministratie in. Waarmee je meteen lid van de KNLTB bent en ook kunt meedoen aan de tenniscompetities.

TC Panta Rhei respecteert de privacy van haar leden en/of bezoekers en zorgt ervoor dat jouw persoonsgegevens vertrouwelijk worden behandeld. In de privacyverklaring wordt uitgelegd welke gegevens worden verwerkt, wat er met jouw gegevens wordt gedaan en welke rechten je hebt.

De Nederlandse wet geeft aan dat de gang van zaken binnen verenigingen is vastgelegd in de statuten en reglementen van de vereniging. De vraag wie er besluiten mag nemen binnen de vereniging wordt beantwoord in de statuten. In het Huishoudelijk Reglement worden niet-juridische zaken geregeld. Deze regels zijn van toepassing voor alle leden.

PDF: Privacyverklaring

PDF: Huishoudelijk Reglement, Augustus 2013

PDF: Statuten, November 2013

Lidmaatschaptarieven 2022 AANVULLEN

Als gevolg van de vertraging passen we ons lidmaatschapstarief over 2022 uiteraard aan. Voor een bedrag van €…* (volwassenen) respectievelijk €…* (jeugd) kun je van september tot en met december onbeperkt spelen. * exclusief €.. bondscontributie voor competitiespelers.

Overzicht lidmaatschapstarieven CHECKEN

Contributie 2022
< 8 jaar € 25
8-13 jaar € 50
13-18 jaar € 80
> 18 jaar € 150
Competitieleden van andere vereniging *€ 27,50 p/comp.
(*) Competitieleden zijn leden die alleen competitie spelen bij TC Panta Rhei. Voorwaarde is
dat zijn een volledig abonnement bij een andere tennisvereniging hebben. Dit is exclusief competitiebijdrage. Deze afdragen aan teamcaptain.

Tennis en padel spelen

Je bent lid van Panta Rhei en kunt padel of tennis spelen. Er zijn twee soorten lidmaatschap. Tennis en Padel/Tennis zijn de twee lidmaatschappen. Alle padellers kunnen ook tennissen maar de tennissers moeten om ook Padellid te zijn zich hiervoor aanmelden en de aanvullende contributie betalen. Voor alleen tennis kun je je aanmelden op deze website en voor de combinatie Padel/Tennis op de Padel Power Club website.

Aanmelden lidmaatschap AANVULLEN

Door het onderstaand formulier in te vullen, meld je je aan als lid van TC Panta Rhei om te gaan tennissen. Al je dat wilt, kun je ook meedoen aan competities onder auspiciën van de KNLTB.

Het lidmaatschapstarief over het restant van 2022 bedraagt €.. (volwassenen) respectievelijk €.. (jeugd). Hiervoor kun je van september tot en met december 2022 onbeperkt tennissen op de 2 allweather smashcourts. En op de 2 gravelbanen, zo lang als het weer dat toelaat. Mocht je mee willen doen aan de wintercompetitie dan wordt een extra bedrag van €.. voor bondscontributie in rekening gebracht.

Met het insturen van aanmeldformulier ga je akkoord met het huishoudelijk reglement van TC Panta Rhei en de machtiging voor automatische incasso. De incasso’s door TC Panta Rhei worden o.a. gebruikt voor contributie en competitie. De reguliere incasso’s voor contributie zullen plaatsvinden in april en juni, tenzij je later in het seizoen bent ingeschreven dan gebruikelijk. Mocht je vragen hebben over deze inschrijving, neem dan contact op met ons via ledenadministratie@padelpowerclub.nl/tcprppc

Aanmeldformulier INVOEGEN

Beëindiging lidmaatschap

Het beëindigen van het lidmaatschap dient te geschieden vóór 1 januari via ledenadministratie@padelpowerclub.nl/tcprppc Afmeldingen na 1 januari verplichten automatisch tot betaling van de contributie van dat jaar.