Toelichting inschrijfformulier

Aanbod en beschikbaarheid

Evelyne is voor Panta Rhei beschikbaar op de woensdag 10.00-11.00 uur en 14.00-21.00 uur.

Het aantal lessen van de zomertraining in 2022: 15 lessen van 1 uur.
Periode: streven is om te starten vanaf woensdag 6 april.
In schoolvakanties worden er geen reguliere lessen gegeven. Bij uitval van lessen door bijvoorbeeld slecht weer kan deze periode gebruikt worden om lessen in te halen

Kosten

Volwassenen en jongeren: geel en groene bal
De kosten van de lessen zijn afhankelijk van de groepsgrootte.
Uitgangspunt is de groepsgrootte van 4 personen.

De kosten zijn:
Volwassenen en jeugd groot veld met 4 personen wordt € 195
Volwassenen en jeugd groot veld met 8 personen wordt € 97,50
Deze prijs is bij volledige groepen. Wanneer het aantal deelnemers anders is, wordt de prijs dan wel de tijdsduur van de les evenredig aangepast.

Kinderen

Voor kinderen van 5 – 10 jaar, die op een miniveld (rood) of driekwartveld (oranje) spelen, werken we in groepen van minimaal 3 en maximaal 6 personen. Groepjes rood trainen 45 minuten en oranje een uur.
Kosten:
Rood: 15 x 0,75 uur groep 3-4-5 personen: € 150 p.p.
Oranje: 15 x 1 uur groep 3-4 personen € 190 / groep 5-6 personen. € 142,50

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen, niveau en beleving wordt een passende indeling gemaakt. Je kunt een voorkeur aangeven over groepsgrootte op het inschrijfformulier, een garantie is dit echter niet.

Voor de lessen van de kinderen zullen we de ouders toestemming vragen om de kinderen/ouders op te nemen in een appgroep, die de tennistrainer beheert, zodat lesuitval, inhaallessen, ziekte van kind of trainer goed met elkaar gecommuniceerd kunnen worden.
(zie bijgaand lesreglement).

Voor de betaling van het lesgeld ontvangen jullie een instructie van Evelyne na het completeren van de groepssamenstellingen.

Middels deze aanmelding ga je akkoord met het lesreglement en verplicht jij jezelf tot het voldoen van het lesgeld van de betreffende inschrijving.

Voor evt. vragen kunnen jullie altijd contact opnemen met de trainer Evelyne Dullens: info@evelynedullens.nl of Yolande Teney namens de Technische Commissie via e-mail: yteney@home.nl