Instructie baan reserveren

Als lid van onze vereniging heb je de mogelijkheid om online banen te reserveren. Op deze pagina geven je meer uitleg over de mogelijkheden.

Online tennisbanen reserveren

De tennisbanen zijn online te reserveren via de website of onze ClubApp. Omdat je inlogt met je eigen mailadres controleert het systeem direct of je lid bent en welke banen beschikbaar zijn. Je hebt de mogelijkheid direct tennismaatjes toe te voegen aan de reservering en deze te versturen. Tennisbanen kunnen per 60 minuten gereserveerd worden met een maximum reserveringen van 2 (openstaand) in de komende zes dagen. Zodra je gespeeld hebt kun je weer een nieuwe reservering maken.

Online padelbanen reserveren

Padelbanen zijn eveneens online te reserveren. Leden van TC Panta Rhei kunnen t/m 31 december 2022 gebruik maken van online reservering van deze banen.
Vanaf 2023 zijn deze banen enkel reserveerbaar voor leden die gebruik maken van een Padel lidmaatschap. Gebruik dit jaar dus om te oefenen en maak kennis met deze nieuwe sport op ons park. Middels de website van Meet&Play kun je ook na 31 december de padelbanen huren als je geen padel lidmaatschap hebt.

Padel spelen met een mix van leden en niet-leden? (Tijdens de ledenstop niet mogelijk)

Ook dat is mogelijk! De website en app van Meet&Play geeft de mogelijkheid om tijdens het reserveren een mix te selecteren van leden en niet-leden.
Deze korting (voor leden) kun je evenals het huren van rackets toevoegen aan je bestelling. Let op dat leden zich altijd moeten legitimeren bij de bar om te controleren of er daadwerkelijk een actief lidmaatschap is voor padel.


Reserveren via de app

Alle leden van TC Panta Rhei en de Padel Power Club hebben de beschikking over de ClubApp van Allunited.
Met deze app ben je op de hoogte van het laatste nieuwe en kun je direct banen reserveren en leden opzoeken. De app is te downloaden middels onderstaande knoppen.
Je kunt inloggen met het mail adres wat bekend is bij onze vereniging. Heb je hulp nodig? Stuur dan even een mail naar de ledenadministratie.

Download iPhone app Download Android app

Reserveren via web

Online reserveren via onze website is ook nog mogelijk. Je kunt op deze pagina inloggen en gebruik maken van baan reserveringen. Je gebruikersnaam is je email-adres (welk bekend is bij Panta Rhei). Kies een baan en tijdstip vandaag, of op een andere dag en klik op reserveren. Na reservering krijg je automatisch via de mail een bevestiging van je baan reservering (ook je medespeler)